Stari obrenovački drum BB, 11000 BEOGRAD

24h Vama na usluzi

često postavljana pitanja

Ovde možete videti neka od najčešće postavljanih pitanja.

Nakon što ste izvršili naručivanje, dobićete sve neophodne informacije za plaćanje preko računa. Isporuka će biti izvršena tek nakon što je uplata potvrđena.

Ukoliko želite da izvršite plaćanje pouzećem, isplata se vrši prilikom isporuke porudžbine. Ukoliko je isporuka putem kurirske službe, isplata se vrši direktno osobi koja vrši isporuku.

Ukoliko želite da potražite određeni proizvod, molimo koristite polje za pretraživanje u zaglavlju sajta. Unesite reči za pretragu i ako postoje na sajtu,prikazaće Vam se lista rezultata.

Da, naša firma prihvata porudžbine firmi i jesmo u sistemu PDV-a Da biste dobili fakturu sa tačnim podacima Vaše firme, molimo popunite sva obavezna polja prilikom registracije, ili naručivanja.

Ukoliko želite da izvršite porudžbinu,nije neophodno da kreirate korisnički nalog. Nalog se može kreirati i nakon što ste dodali želljeni proizvod u korpu.

Možemo vam odštampati vizit karte tehnikom digitalne štampe koju koristimo pri štampanju malih tiraža, a sama tehnika bazira se u prenošenju podataka odnosno slike direktno iz kompjutera na podlogu odnosno papir pomoću digitalne mašine. Vizit karte su od trenutka odobravanja fajlova za štampu do trenutka kad ih možete preuzeti, gotove za 20min.

U našem katalogu možete pogledati kompletnu ponudu reklamnog materijala. Radimo dizajn i grafičku pripremu.

Porudžbine i cene

Minimalna porudžbina kutija zavisi od vrste i tipa kutija koja se izrađuje.Naš mašinski park je koncipiran za izradu većih tiraža kutija.Možemo odgovoriti na zahteve od 1000 do nekoliko miliona komada na mesečnom nivou.

Minimalna količina štampanih kutija zavisi  od vrste kutija, ali može se reći da je to tiraž od 1000 kom. Ipak, svakako možemo uraditi i manje tiraže, ali mišljenja smo da to nije ekonomski isplativo.

U cenu proizvoda spada:
 • priprema (obrada donetog materijala)
 • cena repromaterijala
 • proizvodni procesi (štampa ,dorada)
 • isporuka na teritoriji Beograda

Utiče. Uticaj na cenu će zavisiti od proizvoda koji je u pitanju i proizvodni procesi kao i tiraž.

Na cenu proizvoda utiče mnoštvo faktora, ali sledeći faktori najviše mogu uicati na cenu:
 1. Izbor materijala
 2. Izbor proizvodnih procesa
 3. Količina (tiraž koji se proizvodi )
 4. Dugoročna saradnja definisana ugovorom povlači posebne pogodnosti.

Za sve nove poslove ako nisu definisani ugovorom ili obezbeđeni finansijskim instrumentima (menice)potrebno je izvršiti avansnu uplatu pre početka realizacije.

Način uplate je za sada isključivo virmanski.

U mogućnosti smo da ponudimo izradu konstruktivnog rešenja proizvoda i izradu uzorka pre realizacije posla. Izrada uzorka se naplaćuje.

Naš mašinski park je koncipiran za izradu većih tiraža kutija. Možemo odgovoriti na zahteve od 1000 do nekoliko miliona komada na mesečnom nivou.

Priprema i dizajn

U mogućnosti smo da Vam ponudimio kompletne konsultantske usluge u procesu od ideje do realizacije. Shodno tome naš stručni tim je na raspolaganju za sve tehničke i art dizajn procese koje zahteva izrada ambalaže za vaš proizvod.

Dizajn logotipa i grafičku pripremu možemo ponuditi isključivo ako radimo kompletan projekat izrade proizvoda (samo za dugoročne poslove)
Cena izrade dizajna i logotipa može biti iskazana posebno ili uračunata u cenu proizvoda.

Što se tiče komercijalne ambalaže, dimenzije se odnose na spoljašnu meru, a dimenzije transporte ambalaže se odnose na unutrašnje mere.

Naravno! I to često radimo.

Možemo raditi offset štampu sa unutrašnje strane kutija na određenim materijalima (kartonima) koje to dozvoljavaju.

Bar-code možmo štampati ujedno prilikom štampe kutija, ili nezavisno u vidu nalepnica koje se mogu naknadno aplicirati na kutiju.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu art dizajna od nule kao i tehničku pripremu koja ide u realizaciju (montažu)

Dostava i isporuka

Po završenom poslu, kutije mogu biti isporučene u celosti , a postoji i mogućnost sukcesivne isporuke ako klijent nema adekvatan prostor za skladištenje. Naša kompanija vrši isporuku uglavnom na teritoriji Beograda, ali možemo isporučiti i u druge gradove ako je to dogovoreno prilikom sklapanja dogovora.

U mogućnosti smo da našim klijentija ponudimo skladištenje  njihovih štampanih kutija na dogovoreni vremenski period (3 meseca) i sukcesivnu isporuku istih.

Nakon što ste dodali i potvrdili proizvode u korpi, sistem Vam nudi opciju da unesete drugu adresu za isporuku Vaše porudžbine.

Naravno, da! Možemo ponuditi organizaciju transporta i špediterskih usluga za sve ino klijente u okviru paketa izrade ambalaže.

Nadamo se da hoćete. Svakoga klijenta zovemo pre isporuke da potvrdimo vreme i mesto isporuke. Ili ako dostavljamo kurirskom službom, kurir će vas kontaktirati.

Cena transporta zavisi od udaljenosti i gabarita robe koja se vozi.

Opšta pitanja

Uzorke naših brendiranih kutija možete dobiti i pogledati u našem show room-u, ukoliko imamo odobrenje od klijenta za koga je ambalaža radjena.

Minimalna količina štampanih kutija zavisi  od vrste kutija, ali može se reći da je to tiraž od 1000 kom. Ipak, svakako možemo uraditi i manje tiraže, ali mišljenja smo da to nije ekonomski isplativo.

U zavisnosti od složenosti procesa izrade kutija rok se krece od 5 do 21 dan. Na rok izrade kutije takodje utiče dostupnost materijala od kojeg se kutija izradjuje.
U ponudi pored standardnog vremena izrade možemo ponuditi i expres izradu proizvoda,ukoliko nam tehničke mogućnosti u datom momentu dozvoljavaju.
Express izrada se dodatno naplaćuje.

Najbolji način da se odredi odgovarajuća dimenzija kutije za proizvod je, da nam dostavite uzorak proizvoda koji pakujete. Prema dostavljenom uzorku razvijamo najbolji raskolp za Vaš proizvod.

Ili možete samo izmeriti proizvod koji se pakuje, u tri dimenzije (VxŠxD) i dodati 1 ili 2 mm sa svake strane proizvoda da bi se dobilo odgovarajuće pakovanje.

Na primer: Ako imate proizvod čije su dimenzije 100 x 100 x 100 mm trebalo bi da poručite kutije 102 x 102 x 102 mm.

Pored kutija i kartonske ambalaže, koju proizvodimo, takođe smo i ovlašćeni distributeri kesa bag in box inostranog proizvođača Artemis.

Naravno!
Koristimo reciklirajuće materijale zato što smo odgovorni prema očuvanju životne sredine.

Da. Mi smo sertifikovani proizvođači. Posedujemo paket ISO sertifikata:

 1. ISO 9001:2015 – SISTEM KVALITETA
 2. ISO 14001:2015 – ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE
 3. FSC standard

pošaljite nam pitanje